Feyenoord en PEC Zwolle doen het weer

Door Feyenoord Database

Feyenoord en PEC Zwolle zijn vanavond beide zegevierend uit de strijd gekomen. De Rotterdammers wonnen in de Kuip met 2-0 van Sparta Rotterdam. PEC Zwolle won op bezoek bij Heracles Almelo met 3-0.

Feyenoord verslaat Sparta

Feyenoord heeft vanavond in de Kuip met 2-0 gewonnen van stadsgenoot Sparta Rotterdam. De Rotterdammers kwamen in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Igor Paixão. In de tweede helft maakte Alireza Jahanbakhsh de 2-0.

Door de overwinning stijgt Feyenoord naar de tweede plaats in de Eredivisie. De Rotterdammers hebben nu 33 punten uit 12 wedstrijden.

PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo

PEC Zwolle heeft vanavond op bezoek bij Heracles Almelo met 3-0 gewonnen. De goals namens de Zwolse club werden gemaakt door Thomas van den Belt, Lennart Thy en Sai van Wermeskerken.

Door de overwinning stijgt PEC Zwolle naar de tiende plaats in de Eredivisie. De Zwolse club heeft nu 18 punten uit 12 wedstrijden.