Feyenoord-PEC: eindelijk tijd voor de return

En dan was het eindelijk tijd voor de returnwedstrijd tegen PEC. De eerste wedstrijd was al een tijd geleden, maar Feyenoord had nog wat recht te zetten na de 2-0 nederlaag in Zwolle.

De wedstrijd begon goed voor Feyenoord. De Rotterdammers zetten PEC meteen onder druk en kwamen al na 10 minuten op voorsprong door een goal van Bryan Linssen. PEC liet zich echter niet kennen en kwam nog voor rust op gelijke hoogte door een goal van Lennart Thy.

In de tweede helft bleef Feyenoord de bovenliggende partij, maar het lukte de Rotterdammers lange tijd niet om de verdediging van PEC te doorbreken. Toch bleef Feyenoord geloven in de overwinning en in de 80e minuut was het eindelijk raak. Na een mooie combinatie over rechts werd de bal voorgegeven op Cyriel Dessers, die de 2-1 binnenkopte.

Feyenoord hield de voorsprong vast en won met 2-1. Door deze overwinning klimt Feyenoord naar de tweede plaats in de Eredivisie.

Hoe nu verder?

Voor Feyenoord staat er volgende week een belangrijke wedstrijd op het programma. De Rotterdammers spelen dan tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd tegen Ajax is altijd een speciale wedstrijd voor Feyenoord en de Rotterdammers zullen er alles aan doen om te winnen.

Mocht Feyenoord van Ajax winnen, dan komt de ploeg van Arne Slot op gelijke hoogte met de Amsterdammers. Het zou een belangrijke overwinning zijn voor Feyenoord in de strijd om het kampioenschap.

Slotzin

Feyenoord heeft nog een lange weg te gaan, maar de ploeg van Arne Slot heeft laten zien dat ze het kan. De Rotterdammers staan op de tweede plaats in de Eredivisie en spelen volgende week tegen Ajax. Het wordt een spannende wedstrijd, maar Feyenoord gelooft in zichzelf.