Västerås SK mot Djurgården - en match att minnas

Det var en kall och solig januaridag när Västerås SK och Djurgården möttes på Swedbank Arena. Stämningen var på topp, och det var tydligt att båda lagen var inställda på att bjuda på en minnesvärd match.

Västerås SK startade matchen bäst, och fick ett par bra chanser att ta ledningen. Men Djurgården försvar stod upp bra, och kunde hålla tätt. I den 25:e minuten fick Djurgården en frispark precis utanför straffområdet. Nabil Bahoui tog hand om frisparken, och sköt ett perfekt skott som gick in i krysset. 1-0 till Djurgården.

Västerås SK fortsatte att trumma på, men Djurgården försvar stod emot bra. I den 70:e minuten fick Västerås SK en hörna. Bollen nådde fram till Björn Anklev, som nickade in kvitteringen. 1-1.

Matchen gick till förlängning, och det var Djurgården som tog ledningen direkt. I den 95:e minuten gjorde Emir Kujovic 2-1 till Djurgården. Västerås SK försökte kvittera, men Djurgården höll undan och vann matchen med 2-1.

Det var en härlig fotbollsmatch, som bjöd på allt från dramatik till vackra mål. Västerås SK kan vara stolta över sin insats, men det var Djurgården som till slut drog det längsta strået.