Rosenborg HamKam

I forrige uke fikk jeg gleden av å se Rosenborg spille mot HamKam på Lerkendal stadion. Det var en kamp som hadde alt: dramatikk, spenning og ikke minst mål.
Jeg må innrømme at jeg var litt spent på forhånd. Rosenborg hadde ikke vunnet på sine to siste kamper, og HamKam hadde overrasket positivt i starten av sesongen. Men fra første minutt var det Rosenborg som tok kommandoen. De spilte med fart og presisjon, og skapte flere gode sjanser.
HamKam forsvarte seg imidlertid godt, og det så lenge ut til at Rosenborg skulle gå målløse av banen. Men så, i det 75. minutt, kom gjennombruddet. Casper Tengstedt fikk ballen på kanten av 16-meteren, og med et herlig skudd i lengste hjørne sendte han Rosenborg i ledelsen.
Stadion eksploderte i jubel, og Rosenborg fortsatte å presse på for å sikre seieren. HamKam prøvde å svare, men de klarte ikke å skape noen virkelig farlige sjanser. Kampen endte 1-0, og Rosenborg tok tre viktige poeng.
Det var en deilig seier for Rosenborg, og en fortjent en også. De spilte mye bedre enn HamKam, og de skapte klart flest sjanser. Jeg er sikker på at de kommer til å fortsette å kjempe om seriegullet i år.
Jeg må også berømme HamKam for en god kamp. De forsvarte seg godt, og de ga Rosenborg god kamp til siste slutt. Jeg tror de har potensial til å overraske mange lag i år.
Nå gleder jeg meg til å se Rosenborg i aksjon igjen. De skal spille mot Molde neste helg, og det blir garantert en spennende kamp. Jeg håper de klarer å ta tre nye poeng, og fortsette å kjempe i toppen av tabellen.