Real Madrid taber Cádiz og holder kursen mod mesterskabet

Real Madrid tog i weekenden en sikker sejr på 2-1 over Cádiz i La Liga. Sejren betyder, at Real Madrid holder fast i ligaens førerposition, to point foran Sevilla, med 11 kampe tilbage af sæsonen.

Kampen blev spillet under vanskelige vejrforhold, med kraftig vind og regn, men Real Madrid viste sig at være det bedre hold. Vinicius Junior gav Real Madrid en tidlig føring, men Cádiz udlignede kort før pausen. I anden halvleg scorede Karim Benzema sejrsmålet for Real Madrid.

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti var tilfreds med sit holds præstation.

"Vi startede godt og skabte mange chancer," sagde Ancelotti. "Vi gik ind til pausen med en fortjent føring, men Cádiz kom godt ud til anden halvleg og udlignede. Vi viste dog god karakter og fik scoret sejrsmålet. Det var en vigtig sejr for os."

Cádiz-træner Sergio González var skuffet over sit holds præstation, men han roste også Real Madrid.

"Vi stod over for et af de bedste hold i verden," sagde González. "Vi spillede godt i perioder, men vi lavede også nogle fejl. Real Madrid udnyttede disse fejl, og det kostede os kampen. Vi må lære af vores fejl og komme stærkere tilbage."

Real Madrids sejr betyder, at holdet nu er ubesejret i 12 kampe i træk i alle turneringer. Holdet går efter at vinde sin 35. La Liga-titel i denne sæson.

Benzemas målform fortsætter

Karim Benzema scorede sit 22. ligamål i denne sæson mod Cádiz. Den franske angriber har været i fremragende form i denne sæson, og han er nu topscorer i La Liga.

Benzemas målform er en vigtig faktor i Real Madrids succes i denne sæson. Angriberen har scoret afgørende mål i flere kampe, og han har også været god til at skabe chancer for sine holdkammerater.

Benzema er blevet rost for sine præstationer i denne sæson, og han er en af favoritterne til at vinde Ballon d'Or i år.

Real Madrids titeludfordring

Real Madrid er nu to point foran Sevilla i La Liga, med 11 kampe tilbage af sæsonen. Sevilla har dog en kamp i hånden, så Real Madrid kan ikke tillade sig at hvile på laurbærrene.

Real Madrid har et svært program tilbage af sæsonen, med kampe mod Barcelona, Atlético Madrid og Manchester City. Holdet skal være på sit bedste, hvis de vil vinde mesterskabet.

Men Real Madrid har vist sig at være et stærkt hold i denne sæson, og de har en god chance for at vinde La Liga. Hvis Benzema kan fortsætte sin gode form, og hvis holdet kan holde sig skadesfrit, er der ingen grund til, at de ikke kan vinde titlen.