Real Madrid mot Cádiz

Real Madrid är ett av världens mest framgångsrika fotbollslag, så det var ingen överraskning när de vann mot Cádiz i söndags. Men det var inte lätt! Cádiz spelade bra och gjorde det svårt för Real Madrid att vinna.
Matchen spelades på Santiago Bernabéu-stadion i Madrid och Real Madrid tog ledningen i den 22:a minuten genom ett mål av Karim Benzema. Men Cádiz kvitterade i den 37:e minuten genom ett mål av Álvaro Negredo. Real Madrid gjorde sedan 2-1 i den 55:e minuten genom ett mål av Sergio Ramos. Cádiz försökte kvittera igen, men matchen slutade 2-1 till Real Madrid.
Det var en viktig seger för Real Madrid eftersom det hjälpte dem att hålla sig kvar i loppet om ligatiteln. De ligger nu tre poäng efter Barcelona, ​​som vann sin match mot Sevilla på lördagen.
Cádiz är ett nykomlingslag i La Liga den här säsongen och de har spelat bra hittills. De är för närvarande på 13:e plats i ligan, men de har bara förlorat fyra av sina elva matcher.
Matchen mellan Real Madrid och Cádiz var mycket underhållande och det var en bra dag för fotboll. Real Madrid vann, men Cádiz visade att de är ett lag att hålla ögonen på.