Oppsal - Vålerenga

Jeg har alltid vært en ivrig Vålerenga-supporter, og jeg har sett mange fantastiske kamper på Valle Hovin. Men aldri har jeg opplevd noe lignende som det jeg var vitne til i går kveld.

Det var en knakende kald kveld, og snøen lavet ned. Men det hindret ikke tusenvis av Vålerenga-supportere fra å fylle opp stadion. Vi var alle klare for en tøff kamp mot rivalene våre, Oppsal.

Kampen startet jevnt, og begge lag hadde sine sjanser. Men etter hvert begynte Vålerenga å ta over. Vi spilte med en intensitet og et samhold som jeg aldri har sett før.

I det 25. minutt kom det første målet. En lang ball fra keeperen vår, Kjetil Haug, havnet hos spissen vår, Thomas Finstad. Han tok ballen med seg på brystet og hamret den i mål.

Vålerenga fortsatte å dominere kampen, og i det 35. minutt kom det andre målet. Denne gangen var det midtbanespilleren vår, Kristoffer Hagen, som scoret. Han mottok ballen på kanten av 16-meteren og skrudde den vakkert i det lengste hjørnet.

I andre omgang fortsatte Vålerenga å presse på. Vi skapte flere sjanser, men vi klarte ikke å få ballen i mål. Men det gjorde ingenting, for vi hadde allerede vunnet kampen.

Da dommeren blåste av kampen, eksploderte stadion i jubel. Vi hadde slått Oppsal 2-0, og vi hadde tatt et stort skritt mot opprykk til Eliteserien.

Det var en uforglemmelig kveld. Jeg var så stolt over laget mitt, og jeg var så glad for å dele dette øyeblikket med alle de andre Vålerenga-supporterne.

Vålerenga er mer enn bare et fotballag. Det er en familie. Og i går kveld var vi alle sammen samlet for å feire vår felles lidenskap.

Jeg vet ikke hva fremtiden bringer, men jeg vet at jeg alltid vil være en Vålerenga-supporter. Fordi Vålerenga er mer enn bare en klubb. Det er et hjem.