Måleren
"Måleren" er en unik og fængslende film, der vil få dig til at tænke, føle og stille spørgsmål om verden omkring dig. Filmen er mesterligt instrueret med fantastiske skuespilpræstationer og en tankevækkende historie.

En fortælling om grådighed og forløsning

"Måleren" fortæller historien om en mand ved navn Silas, der arbejder som måler. Hans job er at måle ting - fra materielle varer til menneskers følelser. Silas er en dygtig måler, og han er meget stolt af sit arbejde. Men efterhånden som historien skrider frem, begynder Silas at stille spørgsmålstegn ved sit arbejde og dets konsekvenser. Han indser, at måling ikke altid er en god ting. Faktisk kan det endda være skadeligt.

Et blik på vores verden

"Måleren" er mere end blot en film; det er et spejl af vores verden. Filmen udforsker spørgsmålene om grådighed, forbrug og vores søgen efter lykke. Silas' historie er vores historie, og den tvinger os til at tage et hårdt kig på os selv og vores verden.

Skuespil på det højeste niveau

Skuespilpræstationerne i "Måleren" er intet mindre end fantastiske. Hovedrolleindehaveren, Nikolaj Lie Kaas, leverer en præstation, der vil efterlade dig målløs. Hans portræt af Silas er nuanceret, kraftfuldt og hjerteskærende. Den øvrige del af rollelisten, herunder Sidse Babett Knudsen og David Dencik, leverer også fremragende præstationer.

En film, der vil blive hos dig

"Måleren" er en film, der vil blive hos dig længe efter rulleteksterne har rullet. Det er en tankevækkende og rørende film, der vil få dig til at tænke dybt over verden omkring dig. Hvis du ønsker en film, der vil underholde dig, udfordre dig og gøre dig til et bedre menneske, så er "Måleren" et must-see.