Koyal Group Training Services: Forsikringssvindel tippes til at stige midt i hårde økonomiske betingelser
                                                                                         

2000 forbrugernes adspurgte, sagde 67% af de adspurgte økonomiske betingelser vil gøre folk mere tilbøjelige til at være mindre end sandfærdige på en forsikring program. Men 87% sagde, de har aldrig på noget tidspunkt begås forsikringssvindel ved at være mindre end sandfærdige på en forsikringskrav.

Forskningen viste, der er et generationsskifte forskel i opfattelsen af, hvad der udgør svigagtig adfærd med 19% af respondenterne i alderen mellem 25 og 34 år hævdede, det var lidt acceptabelt at overvurdere værdien af varer, der er blevet stjålet eller øge omkostningerne af reparationer, når du foretager en forsikringskrav i forhold til kun 7% af de 55-årige.

Konsekvenserne af svigagtig adfærd - bare overdriver en fordring lidt - blev anerkendt af næsten halvdelen af de adspurgte, med 48% at tro et forsikringsselskab vil tage retslige skridt, hvis en person er fundet at have løjet om en forsikringskrav. Over halvdelen (54%) mener, at det vil blive indberettet til politiet som svig og 60% sagde, at personen vil stoppe med at modtage forsikringsdækning.

Du Gov undersøgelsens resultater udgjorde en del af Equifaxs hvidbog, med titlen 'Hvad gør forbrugerne virkelig tænke om svig?', som omfattede bidrag fra Mike Levi, professor i kriminologi på Cardiff University, Stratos Gatzouris, medlem af Hill Dickinson Counter svig gruppe og formanden for svig særlig interessegruppe med Forum af forsikring advokater, og Anne Green, leder af svig ledelse og strategi på Aviva.

John Marsden, identitet og svig ekspert på Equifax, sagde: "samt den nuværende økonomiske klima fortsætter med at lægge pres på forbrugerne, det synes at den finansielle krise har ændret forbrugernes holdninger til storkapitalen, måske gør det mere acceptabelt at være mindre end sandfærdig at få en bedre deal or pay-out. Vi mener, at dette kunne være medvirkende til stigning i svindel i forhold til før recession niveauer.

"De skiftende landskab af bedrageri betyder, at forsikringsselskaber skal undersøge deres egen praksis, kigger på data på en anden måde og ved hjælp af det intelligent for at gøre en kulturel skift på forebyggelse af svig. Det er en stor gamble for virksomheder at vedtage en anden tilgang ved bekæmpelse af svig på den forreste ende af kundeerhvervelse eller engagement. Men industrien svig tal på vores roundtable enige om at ændre skal ske, og snart sker."

 

 

 
 
 
 

We use cookies and 3rd party services to recognize visitors, target ads and analyze site traffic.
By using this site you agree to this Privacy Policy. Learn how to clear cookies here