Juventus - Lazio
Unul dintre cele mai așteptate meciuri din Seria A, Juventus - Lazio, este gata să se joace duminică, 6 noiembrie, pe Allianz Stadium din Torino.


Juventus, campioana en-titre a Italiei, a avut un început de sezon impresionant, câștigând primele nouă meciuri de ligă și marcând 27 de goluri în acest proces. Cu toate acestea, au suferit o înfrângere surprinzătoare cu 2-0 în fața lui Sassuolo în ultima etapă și vor fi dornici să-și revină împotriva lui Lazio.


Lazio, pe de altă parte, a avut un început de sezon mai mixt. Au câștigat cinci meciuri, au remizat trei și au pierdut două, inclusiv o înfrângere recentă cu 3-0 în fața lui Sampdoria. Cu toate acestea, echipa lui Simone Inzaghi are întotdeauna capacitatea de a crea probleme celor mai mari cluburi și vor fi încrezători că pot obține un rezultat la Torino.

Meciul dintre Juventus și Lazio va fi cu siguranță unul dintre cele mai strânse și incitante meciuri din Seria A în acest weekend. Ambele echipe au calitatea de a câștiga meciul și va fi interesant de văzut care echipă iese învingătoare.

Cei Cinci Jucători Cheie Care Ar Putea Decide Meciul:

  • Cristiano Ronaldo (Juventus)
  • Paulo Dybala (Juventus)
  • Miralem Pjanic (Juventus)
  • Ciro Immobile (Lazio)
  • Sergej Milinkovic-Savic (Lazio)

Predicție:

Este un meci foarte dificil de prezis, dar cred că Juventus va câștiga în cele din urmă cu 2-1.