Jong PSV. Cambuur

De beloften van PSV speelden een uitstekende wedstrijd tegen Cambuur.
Jong PSV heeft zaterdagavond met 3-0 gewonnen van Jong Cambuur. In het eigen Philips Stadion was de ploeg van Ruud van Nistelrooij veel te sterk voor de tegenstander uit Leeuwarden.

Jong PSV begint sterk
Jong PSV begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al in de eerste minuten een aantal goede kansen. Xavi Simons was dicht bij de openingstreffer, maar zijn schot ging net naast. Ook Johan Bakayoko kreeg een goede mogelijkheid, maar ook hij wist het net niet te vinden.

Cambuur komt er niet aan te pas
Cambuur kwam in de eerste helft nauwelijks aan aanvallen toe. Jong PSV had de wedstrijd volledig onder controle en creëerde kans op kans. In de 25e minuut was het dan eindelijk raak. Simons scoorde met een prachtige vrije trap de 1-0.

Jong PSV breidt voorsprong uit
In de tweede helft bleef Jong PSV de bovenliggende partij. In de 60e minuut verdubbelde Bakayoko de voorsprong met een mooie solo. Tien minuten later maakte Jenson Seelt er 3-0 van met een hard schot in de bovenhoek.

Jong PSV blijft ongeslagen
Door de overwinning blijft Jong PSV ongeslagen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Van Nistelrooij staat nu op de derde plaats, met één punt achterstand op koploper Telstar.