Dortmund vs PSG

Når to af Europas største fodboldhold mødes, ved vi, at der er lagt op til en fodboldkamp af høj kvalitet. Når disse hold så også har to af verdens bedste spillere, Erling Haaland og Kylian Mbappé, på banen, så ved vi, at der er lagt op til en målrig affære.

Dortmund og PSG mødtes i Champions League-ottendedelsfinalerne, og det var et møde mellem to hold, der var i meget forskellig form. Dortmund havde vundet deres sidste fire kampe, mens PSG kun havde vundet én af deres sidste fem kampe.

Men på trods af den dårlige form viste PSG sig som det bedre hold i den første kamp. De dominerede boldbesiddelsen og skabte de fleste chancer. De tog også føringen i kampen, da Kylian Mbappé scorede i det 19. minut.

Dortmund kom dog tilbage i kampen, da Erling Haaland udlignede i det 26. minut. Og så var det ellers bare mål frem og tilbage. PSG tog igen føringen, da Neymar scorede i det 33. minut, men Dortmund udlignede atter, da Jadon Sancho scorede i det 45. minut.

I anden halvleg fortsatte målfesten, da Kylian Mbappé scorede sit andet mål i kampen i det 56. minut. Men Dortmund kom atter tilbage, da Erling Haaland scorede sit andet mål i kampen i det 62. minut.

Kampen endte 3-3, og alt er derfor stadig åbent inden returkampen i Paris. PSG har dog et lille forspring, da de scorede tre udebanemål. Men Dortmund har vist, at de kan score mål mod PSG, og de vil være opsatte på at vinde returkampen og gå videre til kvartfinalerne.

Returkampen spilles i Paris den 9. marts, og det bliver endnu en spændende kamp mellem to af Europas bedste fodboldhold.