Deinze - Francs Borains

• Een onvergetelijke wedstrijd
  • De spanning was om te snijden
  • Een overwinning om te koesteren

Beste fans, wat een wedstrijd hebben we gisteren beleefd! De sfeer was elektrisch, de spanning was om te snijden en het spel was van een ongekend hoog niveau. We hebben uiteindelijk met 2-1 gewonnen van Francs Borains, maar dat was allesbehalve gemakkelijk.

De eerste helft was een gelijkopgaande strijd, met kansen aan beide kanten. Francs Borains was vooral gevaarlijk op de counter, maar onze verdediging hield goed stand. Wijzelf creëerden ook enkele mooie mogelijkheden, maar we konden niet scoren.

In de tweede helft begonnen we sterker en al snel viel de verdiende openingstreffer. Een prachtige combinatie tussen Van Damme en De Belder eindigde bij Boonen, die koelbloedig afwerkte. We hadden het momentum nu in handen en we bleven druk zetten.

Maar Francs Borains gaf niet op. Ze kwamen sterk terug en kregen een strafschop, die ze onberispelijk benutten. De spanning steeg met de minuut, want we wilden deze overwinning niet meer uit handen geven.

We bleven knokken en in de slotfase viel de winnende treffer. Een voorzet van Merlier kwam terecht bij Verplancke, die met een acrobatische volley de bal in het doel joeg. Het stadion ontplofte en we vierden de overwinning met z'n allen.

Wat een onbeschrijfelijk gevoel! We hebben samen een onvergetelijke avond beleefd. Dank jullie wel, fans, voor jullie onvoorwaardelijke steun. Samen gaan we voor nog meer mooie momenten!