De 5 grootste modeblunders die je nooit meer wil maken

Voorbeeld maken alle modeliefhebbers wel eens een modeblunder, maar de volgende vijf kun je beter vermijden.

Te veel trends tegelijk volgen

Het is verleidelijk om elke nieuwe trend direct toe te passen, maar te veel trends tegelijk dragen kan overweldigend en chaotisch overkomen. Kies een paar key pieces die je aanspreken en bouw daar je outfit omheen.

Onpassende kleding voor de gelegenheid

Een casual outfit naar een formele gelegenheid dragen of juist te formeel naar een casual bijeenkomst is een grote modeblunder. Houd rekening met de gelegenheid en kleed je daar gepast voor.

Verkeerde pasvorm

Kleding die niet goed past, kan je er slordig en onverzorgd uit laten zien. Zorg ervoor dat je kleding goed aansluit en dat alle items soepel vallen. Als iets te groot of te klein is, overweeg dan om het te laten vermaken of iets anders te zoeken.

Te veel accessoires

Accessoires kunnen een outfit completeren, maar te veel accessoires kunnen het te druk en rommelig maken. Kies een paar key pieces die passen bij je outfit en laat de rest weg.

Vergeten ondergoed te dragen

Dit is misschien een voor de hand liggende fout, maar het komt vaker voor dan je denkt. Zorg ervoor dat je altijd ondergoed draagt, zelfs onder doorschijnende kleding. Het is niet alleen ongesteld om het niet te doen, maar het beschermt je onderlijf ook tegen wrijving en ongemak.