Brann - HamKam

Brann og HamKam møttes til en spennende kamp på Brann Stadion i dag. Begge lag hadde mye å spille for, ettersom Brann kjemper om opprykk til Eliteserien, mens HamKam kjemper for å unngå nedrykk til Obos-ligaen.

Kampen startet jevnt, med begge lag som hadde sine sjanser. Men det var Brann som tok ledelsen etter 20 minutter, da Aune Heggebø headet inn et hjørnespark fra Kristoffer Barmen.

HamKam kjempet tappert tilbake, men klarte ikke å skape de helt store sjansene. Brann på sin side var effektive foran mål, og doblet ledelsen sin etter 35 minutter, da Daouda Bamba satte inn en retur etter et skudd fra Heggebø.

I andre omgang fortsatte Brann å presse på, og de økte ledelsen sin til 3-0 etter 55 minutter, da Niklas Castro satte inn en pasning fra Bamba.

HamKam fikk en trøstemål i sluttminuttene, da Aleksander Melgalvis satte inn en straffe. Men det var for lite for sent, og Brann vant kampen 3-1.

Seieren var viktig for Brann, som nå er på 2. plass i OBOS-ligaen, bare to poeng bak serieleder Stabæk. HamKam er på sin side på 14. plass, og må kjempe hardt for å unngå nedrykk.

Kampen mellom Brann og HamKam var en spennende affære, med mye på spill for begge lag. Brann var det beste laget og vant fortjent, men HamKam kjempet tappert og ga Brann god kamp.

• Brann tok en viktig seier i kampen om opprykk.
  • HamKam må kjempe hardt for å unngå nedrykk.