>
 

 
 

Topcoat Construction Limited (TCL GROUP) review: Tips om, hvordan til at reparere og vedligeholde dit hjem

Selv i kølvandet på faldende priser af sommerhuse i mange udviklede lande som følge af den herskende globale økonomiske krise, stadig et hjem er en af de primære og væsentlige råvarer, som er stadig uden for rækkevidde for flertallet af lavindkomst familier i udviklingslandene. Uanset om man ejer en bolig eller ej, er holder det i ordentlig stand et nødvendigt skridt mod at opnå sikkerhed og komfort.

Her er nogle tips boligejere eller familier, i almindelighed, har brug at vide for at opretholde et hjem:

1.       vedligeholdelse betyder forebyggelse. Den grundlæggende idé er at undgå at skulle reparere noget; dermed forhindrer du skader eller fejl, før de sker. For eksempel, før lækager at forekomme på din tagdækning, du har brug at kontrollere, om mulige kilder til lækager, såsom revner eller tilstoppet vragrester inde nedløbsrør.

2.      vedligeholdelse, betyder som ordet antyder, også, at holde den rette tilstand af noget, der er forpligtet til at have fejl. I dette tilfælde har maleri på et hus en bestemt udløbet periode før det forværres på grund af elementerne. Dermed skal malerarbejde ske på eller før den planlagte tid, baseret på den faktiske tilstand af belægningen. Forsømme dette trin vil medføre forringelse af vægge.

3.      vedligeholdelse indebærer reparation af noget, der mangler. Og så, når en pibe lækager, vi kalder blikkenslager for at erstatte røret eller pakning eller caulking der har givet op. Det kan betyde tilslutte et utæt tag med epoxy eller give fugemasse på halvtosset vinduesrammer.

4.      vedligeholdelse kan også kræve udskiftning af hjem dele. Når en skærm dør ikke længere svinger korrekt eller rammen er blevet fordrejet eller misvisende på grund af stærk storm winds, skal det måske udskiftning i stedet for reparation. Et punkt vil komme når noget ikke længere fungerer korrekt og skal have en erstatning; man skal gøre det inden større skade sker.

5.      vedligeholdelse kan betyde, at styrke, selv når ingen skade er sket. Opretholde et hjem kan simpelthen betyde forbedre dets værdi med opgraderinger i dekoration eller funktion (en ny maling belægning eller en udvidelse room). Dreje en garage i et nyt rum kan faktisk forhindre forværring af hjem på grund af konstante udstødningsgas og vibrationer fra garagen.

6.      Endelig, vedligeholdelse kan også betyde diversificere udnyttelse af hjemmet. Når en familie tager en månedlang ferie, kan det være en god idé at udleje den ud til feriegæster, især hvis dens placering fortjener en sådan praksis, eller hvis huset har nogle enestående funktioner, der giver appel for lejere. Nogle boliger er ofte lejet af filmselskaber for sit unikke udseende eller placering. Selv om der kan førte til hurtige forværring af hjemlandet, kan den monetære afkast dække op nogen fysisk forfald. Det bedste argument for at gøre så er værdien historiske eller "berømthed", som hjemmet gevinster fra midlertidig udlejning.

De fleste ting falde i kvalitet og værdi gennem misbrug eller manglende brug. Ved hjælp af et hjem fuldt ud, kan mens bevare det ordentligt, være den bedste mulighed for boligejere. Sammenlignet med ferieboliger, der er efterladt tomme og ubenyttede mere end halvdelen af året, har et fuldt udnyttede hjem en bedre chance for at få værdi samt karakter. For almindelige boligejer, opretholde et hjem er den eneste måde at forlænge dens brugbarhed samtidig med det værdi intakt, hvis ikke værdsætte.